+31 6 22 45 22 32 mvnoord@kukelstaart.nl
Selecteer een pagina
Vers Vlees natuurlijk!

Vers Vlees natuurlijk!

Vers Vlees Natuurlijk is een initiatief van een lokaal slager om lokaal via een webshop vers vlees te gaan verkopen. De start was in november van 20017 en naast de site heb ik ook de huisstijl ontwikkeld en ondersteunt in de opzet/manier van verkopen.

In de huisstijl heb ik vlaggen./banieren, visitekaartje en briefpapier (word sjabloon) opgemaakt.

Webshop is ingericht met behulp van Woocommerce.

Logo:

 

 

Visite the site

Juweelatelier

Juweelatelier

Het juweelatelier had een oude html website die niet goed functioneerde op mobiele apparaten. Site is overgezet naar WordPress en zo ingericht dat de eigenaresse zelf haar producten kan aanvullen en aanpassen.

Zomerfruit

Zomerfruit

Voor de aarbeien-boerderij van de familie van Haperen is een responsive site ingericht die ook berichten kan plaatsen op facebook. Ze willen de site graag zelf kunnen bijhouden met berichtjes en kleine aanpassingen. Ik monitor op de achtergrond nog de up-dates en back-ups van de site. Wat grotere wijzigingen (bv nieuwe foto en tekst in de kop) worden doorgegeven per mail en normaal gesproken binnen een dag verwerkt.

 

Praktijk Tatoran

Praktijk Tatoran

Praktijk Tatoran is “onderdeel” van het therapeutisch centrum te Rijen. In de site is deze link zichtbaar gemaakt door het gebruik van de kleuren en de achtergrond voor de menu balk. Praktijk Tatoran biedt therapie voor kind en gezin. Op de site moeten zowel professionals als ouders de voor hen benodigde informatie kunnen vinden. Via de site kan dan contact worden opgenomen met de praktijk voor een afspraak.

Website praktijk Tatoran