+31 6 22 45 22 32 mvnoord@kukelstaart.nl
Selecteer een pagina
Vers Vlees natuurlijk!

Vers Vlees natuurlijk!

Vers Vlees Natuurlijk is een initiatief van een lokaal slager om lokaal via een webshop vers vlees te gaan verkopen. De start was in november van 20017 en naast de site heb ik ook de huisstijl ontwikkeld en ondersteunt in de opzet/manier van verkopen.

In de huisstijl heb ik vlaggen./banieren, visitekaartje en briefpapier (word sjabloon) opgemaakt.

Webshop is ingericht met behulp van Woocommerce.

Logo:

 

 

Visite the site

Juweelatelier

Juweelatelier

Het juweelatelier had een oude html website die niet goed functioneerde op mobiele apparaten. Site is overgezet naar WordPress en zo ingericht dat de eigenaresse zelf haar producten kan aanvullen en aanpassen.

Zomerfruit

Zomerfruit

Voor de aarbeien-boerderij van de familie van Haperen is een responsive site ingericht die ook berichten kan plaatsen op facebook. Ze willen de site graag zelf kunnen bijhouden met berichtjes en kleine aanpassingen. Ik monitor op de achtergrond nog de up-dates en back-ups van de site. Wat grotere wijzigingen (bv nieuwe foto en tekst in de kop) worden doorgegeven per mail en normaal gesproken binnen een dag verwerkt.

 

John de Marktslager

John de Marktslager

John de Marktslager is een ambachtelijke worstmaker die zichzelf al langer op het web presenteerde maar met een sterk verouderde website. Dat moest anders en O ja ook zijn huisstijl wilde hij aanpakken beetje meer eenheid erin. Nou dat kan als uitgangspunten hebben we de inrichten van de marktkraam genomen met een Brabants ruitje en een mooi bord dat al hij al eens eerder ergens anders had laten maken. Dat heeft twee varianten opgeleverd een huisstijl meer gericht op de ambachtelijke boerenmarkten en een meer zakelijke presentatie voor op beurzen.

Website
De website
Visitekaartjes ambachtelijk
Verkoopzak
Verkoopzak