+31 6 22 45 22 32 mvnoord@kukelstaart.nl
Selecteer een pagina
Banners en toonbank

Banners en toonbank

Voor het afhaalpunt van Vers Vlees natuurlijk waren makkelijk op te ruimen materialen nodig die meteen de sfeer van een lokale slagerij weer gaven. Omdat het een start up betrof is gekozen voor 2 beach vlaggen en een een banner die ook voor andere doeleinden te gebruiken is.

Buitenkant Pand van Praktijk de Hand

Buitenkant Pand van Praktijk de Hand

Toch fijn als je weet waar je moet zijn. Praktijk de Hand is vanaf de straat visueel goed te vinden.

John de Marktslager

John de Marktslager

John de Marktslager is een ambachtelijke worstmaker die zichzelf al langer op het web presenteerde maar met een sterk verouderde website. Dat moest anders en O ja ook zijn huisstijl wilde hij aanpakken beetje meer eenheid erin. Nou dat kan als uitgangspunten hebben we de inrichten van de marktkraam genomen met een Brabants ruitje en een mooi bord dat al hij al eens eerder ergens anders had laten maken. Dat heeft twee varianten opgeleverd een huisstijl meer gericht op de ambachtelijke boerenmarkten en een meer zakelijke presentatie voor op beurzen.

Website
De website
Visitekaartjes ambachtelijk
Verkoopzak
Verkoopzak
Visite kaartje WildNatuurlijk!

Visite kaartje WildNatuurlijk!

Visitekaartje Richard Bouwmeester

WildNatuurlijk! is een ambachtelijk wildslagerij die het wild wat door lokale jagers wordt aangeleverd schoonmaakt, pan klaar maakt en verkoopt. Daarnaast verzorgt WildNatuurlijk! op locatie een Wildbeleving. Dit is een volledig verzorgde maaltijd van wildproducten met uitleg over het de wijze waarop het wild wordt klaargemaakt.

Het oude visitekaartje van WildNatuurlijk! is gemaakt bij de start van het bedrijf gebruik makend van de beschikbare foto’s van het aangeleverde wild. Gaandeweg het jaar is in overleg met Richard Bouwmeester een nieuwe huisstijl ontwikkelt die het ambacht van een wildslagerij uitstraalt. Nadat de oude kaartjes op waren is het nieuwe visite kaartje in die stijl opnieuw opgemaakt.

Gemaakt in juli 2015