+31 6 22 45 22 32 mvnoord@kukelstaart.nl
Selecteer een pagina
Vers Vlees natuurlijk!

Vers Vlees natuurlijk!

Vers Vlees Natuurlijk is een initiatief van een lokaal slager om lokaal via een webshop vers vlees te gaan verkopen. De start was in november van 20017 en naast de site heb ik ook de huisstijl ontwikkeld en ondersteunt in de opzet/manier van verkopen.

In de huisstijl heb ik vlaggen./banieren, visitekaartje en briefpapier (word sjabloon) opgemaakt.

Webshop is ingericht met behulp van Woocommerce.

Logo:

 

 

Visite the site

Visite kaartje WildNatuurlijk!

Visite kaartje WildNatuurlijk!

Visitekaartje Richard Bouwmeester

WildNatuurlijk! is een ambachtelijk wildslagerij die het wild wat door lokale jagers wordt aangeleverd schoonmaakt, pan klaar maakt en verkoopt. Daarnaast verzorgt WildNatuurlijk! op locatie een Wildbeleving. Dit is een volledig verzorgde maaltijd van wildproducten met uitleg over het de wijze waarop het wild wordt klaargemaakt.

Het oude visitekaartje van WildNatuurlijk! is gemaakt bij de start van het bedrijf gebruik makend van de beschikbare foto’s van het aangeleverde wild. Gaandeweg het jaar is in overleg met Richard Bouwmeester een nieuwe huisstijl ontwikkelt die het ambacht van een wildslagerij uitstraalt. Nadat de oude kaartjes op waren is het nieuwe visite kaartje in die stijl opnieuw opgemaakt.

Gemaakt in juli 2015

WildNatuurlijk!

WildNatuurlijk!

logo siteWildNatuurlijk! is een plaatselijke wild slagerij voor de regio Breda en verre omstreken. WildNatuurlijk zorgt voor de jagers dat hun wild panklaar wordt gemaakt. Ze kopen en verkopen wild en verzorgen wild diners.

 

WildNatuurlijk! is gestart in het najaar van 2014 en had een huisstijl, een website en facebookpagina nodig. Op basis van gesprekken met Richard de slager hebben we een huisstijl ontwikkelt die het ambachtelijk van een wildslagerij weergeeft en de ruimte geeft om ook te gebruiken voor het catering gedeelte van het bedrijf.
WildNatuurlijk! is een vaste klant waarvoor ik de site onderhoud en promotiemateriaal maak. Ga naar de site van WildNatuurlijk! of bezoek ze op facebook.