+31 6 22 45 22 32 mvnoord@kukelstaart.nl
Selecteer een pagina

Twst

Jdbvdh

Wie is Kukelstaart?

Maartje KukelstaartjeKukelstaart is een klein, eigenwijs nieuwsgierig meisje met twee staartjes dat graag mooie dingen maakt.

Na mijn loopbaan als HRM-adviseur wilde dat meisje heel graag weer mee-spelen. Toen is KukelstaartDesign ontstaan. Hierin kan ik mijn interesse in het reilen en zeilen van organisaties, mijn belangstelling voor de nieuwe media en hun techniek en mijn creatieve kant combineren.

Met mijn klanten praat ik graag over waar zij naar toe willen met hun toko en hoe een site, folder of andere manier van uiten daarbij kan ondersteunen. Helemaal leuk wordt het wanneer ik hun ideeën mag en kan vormgeven in beeldmateriaal dat hen het gevoel geeft dat ze het zelf hebben gemaakt.

Met het maken van websites ben ik een paar jaar geleden gaan experimenteren  vanuit  de mogelijkheden die mijn mooie nieuwe Apple-computer bood. Dat was supervet; op je computer mooie plaatjes, tekstblokken en functies heen en weer slepen en voila een goed ogende site die ook nog functioneerde. Allemaal zonder een regel code te schrijven helemaal top.

Dat vond mijn omgeving ook en toen kwam de vraag: kan je voor mij ook? Ik wil er wel voor betalen hoor! en soms ook niet.

Nu ben ik inmiddels een paar jaar verder:
Apple maakt nog steeds fijne spullen maar biedt helaas geen ondersteuning meer voor hun sitebouw-programma. Na een (korte) zoektocht ben ik uitgekomen bij WordPress als basis voor de sites die ik maak. Aangevuld met een beetje kennis van HTML en CSS om het helemaal naar de zin van mijn klanten te maken. Dus Kukelstaart is toch code gaan leren. Je bent nooit te oud om iets nieuws te doen.

Voordeel van WordPress vind ik dat mijn klanten nadat de site is opgeleverd deze zelf bij kunnen houden. Dat kan met of zonder mijn hulp. Op het internet is veel ondersteuning te vinden. Zo heb ik zelf ook veel geleerd en leer ik nog steeds.

Kukelstaart en Google zijn superbijdehand ;-p

2taal

2taal

Voor 2taal is de website gebouwd op basis van een gratis thema (voor de insiders “twentyfourteen”). Doel een profesionele landingsplaats bieden voor potentiële klanten die via het netwerk bij 2taal terecht zijn gekomen. Veel informatie dus over de mogelijkheden van 2taal. Klanten komen met name uit het bedrijfsleven maar de troef van 2taal is de persoonlijke aanpak van de trainingen. Alles wordt door Claudia Wittenberg op op maat gemaakt voor de klant. Dus site is dus ondanks het gebruik van een gratis thema voor Claudia op maat gemaakt.

Schermafbeelding 2014-10-09 om 09.26.09

 

Vrouwenkoor Bewitched

Vrouwenkoor Bewitched

Bewitched is een barbershop koor bestaande uit zeer bekoorlijke en kleurrijke hekjes.  Je kan ze inhuren voor een optreden of gaan kijken bij een van hun openbare uitvoeringen. Klik op de afbeelding om op de site naar filmpjes van hun optredens te kijken.

Website Bewitched

De Verborgen Kamer

De Verborgen Kamer

De verborgen Kamer is een snuffel winkel in Hoeven voor cadeaus, boeken, tijdschriften kantoorartikelen en kaarten. Klik op de afbeelding om naar de site te gaan.

Website de Verborgen Kamer

Tusaidiane Uganda

Tusaidiane Uganda

De stichting Tusaidiane in Nederland is een non-profit organisatie die zich richt op schoon drinkwater, scholing en inkomensverwerving voor de allerarmsten in mn Uganda. Ze heeft een uitvoerende partner in Uganda Tusaidiane Ltd. Voor deze partner heeft KukelstaartDesign gratis een site gebouwd waarop de donoren op de hoogte gehouden worden van de voortgang van de projecten.

Site Tusaidiane